tiistai 7. huhtikuuta 2015

Katsaus kevääseen

Puhelinkuvat2
Minä ja Rico, joka ei ollut kovin innostunut olemaan kuvattavana :D // Helmikuussa alkoi olla jo aurinkoisiakin päiviä! // Ah, belgialaista vohvelia jäätelöllä ja kinuskikastikkeella, ihan tajuttoman hyvää // Olihan toi 50 shades of Grey pakko nähdä!

Puhelinkuvat2-004
Lisää aurinkoisia päiviä, tykkään! // Parit selfiet, mitkä otin matkalla kauppiksesta lukioon :D // Rakastan tätä jäätelökahvilaa! Itsetehtyä tyrni-, suklaa- ja passionjäätelöä.

Puhelinkuvat2-002
Haha, Jyväskylässä pääsin Samin kanssa samaan kuvaan! // Oli kyllä hauska keikka, suosittelen ehdottomasti menemään Hedbergin 365 -keikalle jos siihen on mahdollisuus! // Naistenpäivän suklaa-vadelmakuppikakut :) // Yhden illan auringonlasku ja lenkkimaisemat.

Puhelinkuvat2-003
Hiusten värjäyksen jälkeen hymyilytti // Olin lauantaina katsomassa ekaa kertaa ikinä jääkiekkoa livenä, ja mun tuurilla peli jatkuikin aina 6. erälle, mikä tarkoitti neljää ja puolta tuntia seisomakatsomossa.. :D Jaloissa vähän tuntui mutta hauskaa oli silti! // Tän päivän piristys: aurinko! // Matkalla kotiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti