sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Mansikka-sitruunamacaronit

IMG_2009
IMG_2003
IMG_1991

Hyvää naistenpäivää kaikille ihanille naisille! Tää päivä on menny aika rennosti, niin kuin oikeestaan koko viikonloppukin. Perjantaina olin parin kaverin kanssa katsomassa 50 shades of grey, mikä oli parempi ku odotin, mutta loppui ärsyttävään kohtaan! :D Eilinen taas meni kotona ja kaupassa, ja värjäsin myös hiukset pitkästä aikaa! Pohdin tummemman ja vaaleamman ruskean välillä, mutta päädyin tummanruskeaan. Tykkään tästä väristä kyllä tosi paljon, mulla ei oo ollutkaan vähään aikaan näin tummaa väriä hiuksissa!

Tänään oon tehnyt pari koulujuttua valmiiksi ja käynyt kirpparilla vähän järjestelemässä mun pöytää. Ulkona on kyllä ollut ihan keväinen ilma, kun lämpöäkin oli jo 9 astetta! Kyllä se kevät sieltä vielä tulee..

Ainiin, ja kuvissa näkyvät macaronit tein tosiaan tässä pari viikkoa sitten. Kuoret on tehty mansikkatomusokerista ja täytteenä on lemon curdia. Kuoret ei ihan täysin onnistunut, joten reseptiä pitää niiden osalta vielä vähän kehittää, mutta maku oli kyllä kohdillaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti