sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Last Saturday

IMG_9279
IMG_9344
IMG_9351
2014-09-12 001
IMG_0876

Multa toivottiin joskus kesän alussa semmosta postausta, missä kertoisin mitä mä yleensä syön päivässä. Kesällä en halunnut sitä tehdä, kun lomalla tulee syötyä yleensä vähän miten sattuu. :D Eilen mulla tuli sitte mieleen toteuttaa tää, eli tässä ois nyt mun lauantaipäivän syömiset. :)

Aamupalaksi söin muroja ja leipää, yleensä arkisin murojen tilalla on nykyään puuroa. Lounaaksi tein kanasalaattia ja senkin kanssa yks pala leipää. Välipalaksi otin tollasen kreikkalaisen jogurtin, toi vadelma-granaattiomenajuttu on kyllä tosi hyvää ! Eilen herkuttelin sitten tollasella valko- ja maitosuklaapannacotalla, mihin laitoin pakkasesta vähän marjoja päälle. Iltapalaksi söin puuroa itsetehdyn omenahillon ja puolukoiden kanssa !

Semmoset oli siis mun yhden päivän syömiset, toki noiden lisäksi tuli syötyä vähän suklaata ja tietty join vettä tai maitoa pitkin päivää. :) Arkena syön vähän enemmän, kun tarvii jaksaa koulussa pitkiä päiviä, ja sitten ku tulee kotiin niin on hirvee nälkä. Pyrin silti syömään melko terveellisesti, mutten kuitenkaan kiellä itseltäni mitään ruokia. Otan aika rennosti syömisen suhteen, enkä masennu jos joku päivä tuleekin herkuteltua vähän enemmän. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti