sunnuntai 17. elokuuta 2014

Figaro Restaurant

IMG_0067
IMG_0064
IMG_0070
IMG_0080
IMG_0082

Haluttiin käydä Jyväskylässä syömässä jossain vähän hienommassa paikassa, ja päädyttiin Figaroon, jota joku oli suositellutkin. Tilattiin kaikki alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka, joiden lisäksi tuotiin vielä tuoretta leipää. Alkuruokana oli inkiväärikanaa ja salaattia, mikä oli kyllä ihan reilun kokoinen annos alkuruoaksi. :) Pääruokana muut otti pihviä, itse otin lohta ja tonnikalapastaa. Se oli jotain niin hyvää, ihan heittämällä parasta lohta mitä olen ikinä syönyt ! Jälkiruoaksi oli viikunasemifreddoa viikunahillolla ja murustetulla mantelikakulla. Tarviiko tähän edes sanoa mitään ? En oo ennen edes syönyt viikunaa, ja tämän annoksen perusteella mun on pakko ostaa/tehdä itse viikunahilloa. :D Kaikki syömäni annokset oli kyllä todella hyviä, ja palvelukin oli tosi ystävällistä. :) Tonne on päästävä vielä uudestaan !

Toinen ravintola Jyväskylässä mitä voin suositella, on Gastropub Jalo. Mulla oli vähän ennakkoluuloja sen suhteen, koska ajattelin että se olis enemmän pelkkä pubi kuin ravintola. Tilasin siellä kasvispannun, johon kuului mm. friteerattuja kasvis-juustotikkuja ja bataattiranskalaisia. Oli muuten ensimmäinen kerta kun maistoin bataattiranskiksia, muttei varmasti viimeinen ! Pidin niistä tosi paljon, ne oli vaan paljon parempia kun tavalliset ranskalaiset ! Paikkana Jalo oli myös todella kiva, eikä yhtään sellanen pubimainen mitä olin kuvitellut. Ensi kertaa odotellessa !

Eiköhän tässä nyt ollut ravintola-arvostelua tarpeeksi yhdellä kertaa. :D Jyväskylässä on kyllä monia hyviä ravintoloita, ja toivottavasti pääsen sinne taas pian !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti